Sidan innehåller annonslänkar

Wally and Whiz Vingummi - Lime & Citron

Kontrollera pris

Köp nu

Skäm bort godisälskaren och bjud på gourmet-vingummi från danska Wally and Whiz! Vingummit är veganskt och säljs i snygga presentförpackningar. Välj mellan flera unika smakkombinationer av frukt,...


Jämför produkt Wally and Whiz Vingummi - Lime & Citron online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wally and Whiz Vingummi - Lime & Citron i kategorin Se Allt här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Se Allt
Artikelnummer: 17650
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Ölglas

Ölglas från Iittala

Se alla produkter
Krus matlagning

Krus matlagning från Vintage

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Krus

Krus, en behållare, oftast av glas eller keramik. Ett krus kan se ut som en stor flaska, ofta med handtag och kork eller som en tillbringare med pip. En känd typ av krus är Höganäskrus. En antik variant är amforan. Kruset har sitt ursprung i skänkkannan. Från 1300-talet framställdes i Rhendalen enkla stengodskrus med tydliga ränder efter drejningen där foten formades genom tumtryck. Troligen har fotdekorationen, "utkrusningen" gett kärlen deras namn. Begreppet har senare använts om serverings- och dryckeskärl. Efterhand har det Sverige har det med tiden främst kommit att syfta på enklare förvaringskärl i ler- eller stengods, men i Sydsverige har fajansstop med tennlock oftast fortsatt att kallas krus.

Matlagning

Matlagning, omvandling av livsmedelsråvaror till mat. Ett viktigt moment i matlagning är tillredning, där maten utsätts för värme. Här finns bland andra metoderna kokning, förvällning, ångkokning, stekning, bakning, fritering och rökning. Det finns också kemiska tillredningsmetoder, som gravning och inläggning. Vid matlagning är god hygien viktigt. Detta kan exempelvis inkludera att tvätta händerna, använda förkläde och kökssnibb samt att ha långt hår uppsatt.