Sidan innehåller annonslänkar

Blå/Vita Serpentiner - 2-pack

Jämför produkt Blå/Vita Serpentiner - 2-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Blå/Vita Serpentiner - 2-pack i kategorin Serpentiner här hos oss.

Produktinformation

Det är inte mer än rätt att fylla lokalen med serpentiner när det vankas partaj. Den blåvita färgkombinationen funkar lika bra på kalas som midsommarfest - eller när? .

Se gärna också

Serpentiner, röd 2 st

Sätt färg på festen med Buttericks röda glitter-serpentiner i tvåpack! Dessa serpentiner är perfekta för att dekorera festlokaler, bord och stolar. Serpentiner är en klassisk dekoration som kan användas på många olika sätt och skapar en härlig feststämning.Rulla ut serpentiner över bordet eller häng upp dem från taket för en färgglad och glittrig effekt. Kombinera med ballonger i matchande färger för en komplett festdekoration. Serpentiner kan också användas till att skapa roliga fotoramar eller som en kul överraskning i presentpaketet.Buttericks röda glitter-serpentiner är av hög kvalitet och ger ett glansigt och fint intryck. Med ett tvåpack har du tillräckligt med serpentiner för att dekorera en mindre fest eller använda dem till flera tillfällen.Så oavsett om du ska ordna en födelsedagsfest, studentfest eller bara vill göra vardagen lite festligare, är Buttericks röda glitter-serpentiner ett utmärkt val. Köp dem idag och sätt igång att dekorera!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Juicepressar

Juicepressar från Smeg

Se alla produkter
Burkar matlagning

Burkar matlagning från Oxo

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Bitz

Se alla produkter
Skulpturer

Skulpturer från Dorre

Se alla produkter