Sidan innehåller annonslänkar

Röd/Blå/Vita Serpentiner - 2-pack

Jämför produkt Röd/Blå/Vita Serpentiner - 2-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Röd/Blå/Vita Serpentiner - 2-pack i kategorin Serpentiner här hos oss.

Produktinformation

Tänk så festlig tillvaron blir med ett knippe serpentiner hängandes över en. Vi föreslår därför att ditt hem ALLTID ska prydas av serpentiner - varje dag, året? .

Se gärna också

Serpentiner, röd 2 st

Sätt färg på festen med Buttericks röda glitter-serpentiner i tvåpack! Dessa serpentiner är perfekta för att dekorera festlokaler, bord och stolar. Serpentiner är en klassisk dekoration som kan användas på många olika sätt och skapar en härlig feststämning.Rulla ut serpentiner över bordet eller häng upp dem från taket för en färgglad och glittrig effekt. Kombinera med ballonger i matchande färger för en komplett festdekoration. Serpentiner kan också användas till att skapa roliga fotoramar eller som en kul överraskning i presentpaketet.Buttericks röda glitter-serpentiner är av hög kvalitet och ger ett glansigt och fint intryck. Med ett tvåpack har du tillräckligt med serpentiner för att dekorera en mindre fest eller använda dem till flera tillfällen.Så oavsett om du ska ordna en födelsedagsfest, studentfest eller bara vill göra vardagen lite festligare, är Buttericks röda glitter-serpentiner ett utmärkt val. Köp dem idag och sätt igång att dekorera!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Tokyo Design Studio

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Magnor

Se alla produkter
Krokar

Krokar från Byon

Se alla produkter