GastroMax - Serveringssked BIO 36 cm

Beställ GastroMax - Serveringssked BIO 36 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Serveringssked BIO 36 cm inom kategorin Serveringsbestick.

Produktinformation

GastroMax Serveringssked BIO. Smakfullt designad serveringssked som gör det lilla extra för dukningen.

Se gärna också

Bitz - Salladsbestick Mässing matt -25%

Elegant bestickset till salladen i 2 delar från danska Bitz. Salladsbesticken är tillverkade av stål, har en matt yta och en stilren form med långt skaft.

Salladsbesticken är förpackade i presentförpackning och är en perfekt gåva till den som nyligen har flyttat hemifrån eller till den som önskar förnya sin dukning. Välj mellan matt svart eller borstad mässing. Besticken är graverade med Bitz logotyp på baksidan. Handdiskas.

Komplettera gärna med ytterligare bestick från Bitz-serien för en enhetlig dukning samt fin att kombinera ihop med Bitz stengodsservis.

Bitz bestickserie är framtagen i nära samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, strukturer och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Serveringsbestick

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kaffemaskiner

Kaffemaskiner från Sage

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Rörstrand

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Växbo Lin

Se alla produkter
Leksaker

Leksaker från Sebra

Se alla produkter