Citronelles - Gingerbread Bricka 43x22 cm

Beställ Citronelles - Gingerbread Bricka 43x22 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Citronelles - Gingerbread Bricka 43x22 cm inom kategorin Serveringsbrickor.

Produktinformation

Den här brickan från Citronelles är dekorerad med klassiska och fina pepparkaksillustrationer mot vit bakgrund. Brickan är tillverkad i 100% björkfanér och gör den lätt att bära - perfekt att använda vid servering av frukost eller fika.

Den blir även en fin detalj på köksbänken när den inte används. I serien Gingerbread ingår även en mugg, en till serveringsbricka och en kökshandduk som är fina att kombinera.

Se gärna också

Gynning Design - Piece Of Me Bricka 37 cm Guld -23%

Fantastisk bricka i guldfärg från Carolina Gynnings serie Piece of me. Brickan blir en vacker dekoration i ditt hem och en läcker serveringsbricka som förgyller bordet. Den ger ett glamouröst uttryck oavsett var den får ta plats, kanske i köket eller på en hylla i vardagsrummet.

Motivet på brickan är frilagt från hennes uppskattade konstverk i en ny konstnärlig tappning. Hennes konstverk är en återspegling av alla kvinnor inom henne själv och som hon har haft äran att möta. Att hon även namnger alla verk avslöjar hennes passion och personliga intresse för alla hennes målningar och blir därmed intima - Piece of me är därför ett mycket passande namn på serien. Kanske är det en av anledningarna till att hennes konstnärskap uppskattas och älskas av så många.

Bruksföremålen med Carolina Gynnings konst på är lika fantastiska att använda som de är att vila ögonen på. Detta gör de också till perfekta presenter vid större firanden och som fina samlingsobjekt. Brickan är tillverkad i guldfärgad rostfritt stål.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Orrefors

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Raw

Se alla produkter
Stekhäll

Stekhäll från Muurikka

Se alla produkter
Juldekorationer

Juldekorationer från Star Trading

Se alla produkter