Xantia - Barbricka med gummibeläggning 36 cm


Beställ Xantia - Barbricka med gummibeläggning 36 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Xantia - Barbricka med gummibeläggning 36 cm inom kategorin Serveringsbrickor.

Produktinformation

Servitörens favorit – bricka med gummibeläggning vilket gör att glasen står stadigt. Perfekt att servera goda drinkar ifrån, till fikat i trädgården eller morgonkaffet på sängen eller balkongen. .

Se gärna också

Design House Stockholm - Elsa Beskow Bricka 20x27 cm Blåklint

Liten rektangulär bricka ur Elsa Beskow-kollektionen från Design House Stockholm. Brickan med blåklint passar perfekt till kaffekoppen eller frukostmackan.

"Nu anlände de första gästerna. Ängsblommorna kom vandrande med blåklinten i spetsen under musik av syrsor och bin. Där var prästkragar och vallmo och klöver, nyponros, kärringtand och timotej, kamomill och hundloka, åkervinda och natt och dag, blåklockor, smörblomma och färgkulla, ärenpris och ängsnejlika, vicker, tjärblomster och styvmorsblom - ja, det går knappt att räkna upp dem alla. Och bina och humlorna surrade, syrsorna spelade, och blåklockorna pinglade. Det var ett riktigt festtåg." Ur Blomsterfesten i täppan.

Formgivaren Catharina Kippel har tolkat den älskade barnboksförfattaren och illustratören Elsa Beskow. Catharina har valt visuella citat från de ursprungliga illustrationerna och omarbetat Elsa Beskows bilder i fantastiskt härliga mönster.

Läs mer

Från kunskapsbanken

36

36 (XXXVI) var ett skottår som började en söndag i den julianska kalendern.