Gense

Gense - Nobel Såssked 19 cm Matt/Blank stål

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Nobel skapades av Gunnar Cyrén till 90-års firandet av Nobelpriset och har redan blivit en klassiker.

Nobelbesticken återknyter till det tidiga 1800-talets ätande och är inspirerat av Karl XIV Johans taffelsilver, som fortfarande är i bruk på Stockholms slott. Ett bestick som är så tydligt svensk, men med nya detaljer som förvånar och överraskar. Nobel tillför det lilla extra, vare sig du väljer att duka traditionellt festligt med linnedukar och kandelabrar, eller modernt och trendigt med nya material och bordsdekorationer.

Tillverkad i rostfritt stål med lätt borstat skaft och högglanspolerad framdel. Tål maskindisk.


Beställ Gense - Nobel Såssked 19 cm Matt/Blank stål på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Gense - Nobel Såssked 19 cm Matt/Blank stål inom kategorin Serveringsdelar bestick.

Kategori: Serveringsdelar bestick
Artikelnummer: 18095
Visa fler

Från kunskapsbanken

Diskställ

Ett diskställ är en torkställning som används för att låta nydiskad disk torka, exempelvis porslin och glas. Ett diskställ kan konstrueras i trä, plast eller (plastöverdragen) ståltråd. En vanlig finländsk standard är diskställ som är placerat inuti ett skåp utan bottenplatta.

Bestick

Bestick är en uppsättning redskap som oftast förvaras tillsammans i ett fodral eller låda, till exempel ritbestick. Ett bords- eller matbestick är en sats med kniv (bordskniv), gaffel och sked som används vid en måltid. Matsilverbestick, bordssilver, kan vara både vackra och praktiska och är en viktig del av bordsdukningen. Det finns olika typer av matsilver såsom matbestick, salladsbestick och andra uppläggningsbestick med en mängd olika modeller designade av olika konstnärer.