Georg Jensen

Georg Jensen - Bloom Serveringssked 2-pack

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Bloom har inspirerats av japanska körsbär i full blom. De mjuka och skira konturerna reflekteras i dem lätt böjda och samtidigt moderna linjer. Använd serveringsskedarna till vackra middagsbjudningar och matcha med övriga delar i Bloom. En liten och en stor sked medföljer.


Beställ Georg Jensen - Bloom Serveringssked 2-pack på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Georg Jensen - Bloom Serveringssked 2-pack inom kategorin Serveringsdelar bestick.

Kategori: Serveringsdelar bestick
Artikelnummer: 70831
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bestick

Bestick är en uppsättning redskap som oftast förvaras tillsammans i ett fodral eller låda, till exempel ritbestick. Ett bords- eller matbestick är en sats med kniv (bordskniv), gaffel och sked som används vid en måltid. Matsilverbestick, bordssilver, kan vara både vackra och praktiska och är en viktig del av bordsdukningen. Det finns olika typer av matsilver såsom matbestick, salladsbestick och andra uppläggningsbestick med en mängd olika modeller designade av olika konstnärer.