Gense - Focus de Luxe Salladsbestick 2 delar

Jämför produkt Gense - Focus de Luxe Salladsbestick 2 delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gense - Focus de Luxe Salladsbestick 2 delar i kategorin Serveringsdelar Set här hos oss.

Produktinformation

Set i 2 delar - 1 salladssked och 1 salladsgaffel. Designen, gjord av Folke Arström, är tidlös och stilren med en retroklassisk stil som släpptes 1955.

Se gärna också

WMF - Nuova Serveringstång hålad -15%

Nuova serveringstång från WMF är designad av André Stocker som har skapat en praktisk och fin tång, perfekt att använda till kött, pasta och sallad. Serveringtångens övre del är aningen mindre i storlek vilket gör det enkelt att plocka upp råvaror. Den undre delen har hål i olika storlekar så att överflödig marinad eller vatten inte följer med till tallriken. Dess längd på 25 centimeter och dess yta av polerat rostfritt stål gör att du även kan använda den som grilltång.

Nouva kollektionen från WMF består av en samling vackra bestick och tänger. Designern Jutta Keil har tagit fram bestick som kan användas till en mängd olika läckerheter och stunder. André Stocker har med sin kreativitet skapat tänger som är perfekta att servera med. Produkterna har en modern, tidlös design som passar till alla sorters dukningar och tillställningar. Samtliga produkter i kollektionen är tillverkade av Cromargan® rostfritt stål 18/10 som bibehåller sin naturliga blanka yta och kan diskas i diskmaskin.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Serveringsdelar Set

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Krokar

Krokar från Yamazaki

Se alla produkter
Kaffepress

Kaffepress från Bodum

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Le Creuset

Se alla produkter
Lampor hängande

Lampor hängande från Umage

Se alla produkter