Xantia - Gourmé Serveringsset 2 delar


Jämför produkt Xantia - Gourmé Serveringsset 2 delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Xantia - Gourmé Serveringsset 2 delar i kategorin Serveringsdelar Set här hos oss.

Produktinformation

Klassiskt Serveringsset ur Xantias serie Gourme".Serveringsgaffel längd 21,7 cm bredd 3,1 cmServeringssked längd 21,3 cm bredd 4,5 cm .

Se gärna också

WMF - WMF Nuova Serveringstång hålad

Nuova serveringstång från WMF är designad av André Stocker som har skapat en praktisk och fin tång, perfekt att använda till kött, pasta och sallad. Serveringtångens övre del är aningen mindre i storlek vilket gör det enkelt att plocka upp råvaror. Den undre delen har hål i olika storlekar så att överflödig marinad eller vatten inte följer med till tallriken. Dess längd på 25 centimeter och dess yta av polerat rostfritt stål gör att du även kan använda den som grilltång.

Nouva kollektionen från WMF består av en samling vackra bestick och tänger. Designern Jutta Keil har tagit fram bestick som kan användas till en mängd olika läckerheter och stunder. André Stocker har med sin kreativitet skapat tänger som är perfekta att servera med. Produkterna har en modern, tidlös design som passar till alla sorters dukningar och tillställningar. Samtliga produkter i kollektionen är tillverkade av Cromargan® rostfritt stål 18/10 som bibehåller sin naturliga blanka yta och kan diskas i diskmaskin.

Läs mer

Från kunskapsbanken

2

2 (II) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Set

Set, Seth eller SET kan syfta på: Set (namn) – ett mansnamn även Seth och personer med namnet Set (Bibeln) – en person i Första Mosebok Set (gud) – en ond gud i egyptisk mytologi Seth (japansk sångare) – i bandet Moi dix Mois Seth (polsk musiker) – artistnamn för den polska gitarristen Patryk Dominik Sztyber Seth (serieskapare) – pseudonym den kanadensiska serieskaparen Gregory Gallant Set (sport) – en del av en match i sport, se Match Set (tennis) – en del av en match i tennis Set (träning) – en term som ofta används inom bodybuilding- och styrketräning SET – ett ämne i främst grundskolan, se Social emotionell träning Seth, Schleswig-Holstein – en kommun i Tyskland