Dexam

Dexam - School Of Wok Chopsticks 10-pack Bambu

119 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Dexam School Of Wok Ätpinnar. Set med 10 vackra ätpinnar som gör den asiatiska måltiden till en mer autentisk upplevelse. Ätpinnarna är tillverkade av ekovänlig bambu och pryds av drak-motiv.

Öppna kokboken och utforska alla goda maträtter som väntar på att serveras i ditt kök. Med ätpinnarna är dukningen på god väg.


Beställ Dexam - School Of Wok Chopsticks 10-pack Bambu på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dexam - School Of Wok Chopsticks 10-pack Bambu inom kategorin Serveringsdelar.

Kategori: Serveringsdelar
Artikelnummer: 129545
Visa fler

Från kunskapsbanken

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.