Dexam

Dexam - School of Wok Chopsticks 10 par Bambu

119 kr
Kontrollera pris

Köp nu

School of Wok Chopsticks från Dexam är tillverkade i bambu. Med dessa ätpinnar äter du dina favoriträtter från det asiatiska köket med stil. 10 par medföljer, så att du kan bjuda över vännerna på en god Pad Thai, hemmagjord sushi eller en smakrik röd curry. . Dexam har tillsammans med den prisbelönta kocken Jeremy Pang tagit fram ett fullt koncept med tillbehör till asiatisk matlagning i hemmamiljö. Med ett stort fokus på både kvalité och prisvärdhet kan du med School of Wok enkelt laga dina asiatiska favoriter i hemmet. På School of Wok´s youtube-sida hittar du dessutom varje vecka nya instruktionsvideor och recept på de senaste trenderna inom det asiatiska köket. Allt för att underlätta för dig att glänsa i köket och utveckla din asiatiska matlagningskonst.


Jämför produkt Dexam - School of Wok Chopsticks 10 par Bambu online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dexam - School of Wok Chopsticks 10 par Bambu i kategorin Serveringsdelar här hos oss.

Kategori: Serveringsdelar
Artikelnummer: 129545
Visa fler

Från kunskapsbanken

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.

10

10 (X) var ett normalår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Koppar

Koppar (latinskt namn, Cuprum) är ett rödaktigt, halvädelt metalliskt grundämne, tillhörande myntmetallerna. Det latinska namnet cuprum betyder egentligen "metallen från Cypern". Cypern har nämligen alltid varit rikt på koppar.