Sidan innehåller annonslänkar

Gefle - "Grand" Teservis 33 delar

Beställ Gefle - "Grand" Teservis 33 delar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - "Grand" Teservis 33 delar inom kategorin Serveringsdelar.

Produktinformation

Teservis ur serien "Grand" av Arthur Percy för Gefle Porslinsfabrik. Servisen består av 10 koppar med fat och assietter samt tekanna, sockerskål och gräddkanna.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Bitz - Ätpinnar 2-set Mässing matt -25%

Med eleganta ätpinnar i stål tillför du det lilla extra till dukningen när asiatiskt står på menyn. De mässingsfärgade ätpinnarna har en borstad matt yta och en liten tillhörande keramikhållare för smidig avställningsyta vid bordet. Ätpinnarna diskas enkelt för hand efter användning. Graverade med Bitz logotyp på baksidan.

Matcha gärna med serveringsbestick från Bitz-serien för en enhetlig dukning samt fin att kombinera ihop med Bitz stengodsservis.

Bitz bestickserie är framtagen i nära samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, strukturer och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Serveringsdelar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Matlådor

Matlådor från Modern House

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Blomus

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Rig-Tig

Se alla produkter
Picknickkorgar  Kylväskor

Picknickkorgar Kylväskor från Sagaform

Se alla produkter