Gefle - SÅLD "Stina" Matservis 19 delar

Beställ Gefle - SÅLD "Stina" Matservis 19 delar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - SÅLD "Stina" Matservis 19 delar inom kategorin Serveringsdelar.

Produktinformation

Matservis ur serien "Stina" av Helmer Ringström för Gefle Porslinsfabrik, 1950/60-tal. Servisen består av 6 st mattallrikar, 5 st djupa tallrikar, 7 st assietter samt ett uppläggningsfat.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Stanley - Adventure Stekpanneset 9-delar Grön/Rostfritt -30%

När det är dags att bege sig ut på nya äventyr är detta stekpanneset i 9 delar från Stanley det enda rätta att packa ner. Den här uppsättningen har nämligen allt som behövs för att tillreda en god måltid ute i det fria och maten smakar ju alltid som bäst utomhus.

Använd skärbrädan för att förbereda råvarorna som sedan tillagas i stekpannan, servera måltiden på tallrikarna och använd de praktiska besticken som både är en gaffel och en sked, sporksen, att äta med - det ultimata setet!

Alla delar kan smidigt förvaras inuti stekpannan som försluts med det medföljande locket och blir då ett kompakt set som enkelt kan packas ner i ryggsäcken. Stekpannan har en volym på 0,94 liter och tallrikarna en diameter på 15.2 cm. Samtliga delar rengörs enkelt i diskmaskinen när friluftslivet kommit till sitt slut.

Uppsättningen består av:
- 1 stekpanna med avtagbart handtag
- 1 skärbräda
- 2 tallrikar
- 2 sporks
- 1 stekspade - 1 skål
- 1 lock

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Serveringsdelar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Sous Vide

Sous Vide från Steba

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från Pyrex

Se alla produkter
Kaffetegods

Kaffetegods från House Doctor

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Arabia

Se alla produkter