Sidan innehåller annonslänkar

Gefle - SÅLD "Vinranka" Litet Fat

Beställ Gefle - SÅLD "Vinranka" Litet Fat på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - SÅLD "Vinranka" Litet Fat inom kategorin Serveringsdelar.

Produktinformation

Litet fat med handtag ur serien "Röd Vinranka" av Arthur Percy för Gefle.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Light My Fire - Lunchkit 6 delar Dusty Pink -60%

Detta smarta Lunchkit från Light My Fire har allt du behöver för att ta med dig din lunch till jobbet eller utflykten, men passar lika bra att använda för måltiden som tillagas ute på tur. Välj bland olika fina färger.

Lunch-kit i sex delar som är lika funktionellt som mångsidigt- och snyggt! Med förvaring med tättslutande snäpplock som när de packas upp fungerar som tallrikar och skålar är detta kit perfekt för lunchen på språng eller outdoor-måltiden. En praktisk Spork; sked, gaffel och kniv i ett, medföljer och gör alla andra utrymmeskrävande redskap överflödiga. När du ätit upp och ska iväg igen staplar du delarna i varandra och spänner ihop dem med LunchKit Harness – en kraftig gummirem speciellt anpassad för kitet. Lätt som en plätt! Tillverkat av 100% BPA-fri biobaserad plast och säker för användning i mikrovågsugn och diskmaskin.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Serveringsdelar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bunkar  skålar

Bunkar skålar från Mason & Cash

Se alla produkter
Ljus special

Ljus special från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från BETTER YOU

Se alla produkter
Askar

Askar från Hay

Se alla produkter