Gefle - SÅLD Uppläggningsfat "Röd Vinranka"

Beställ Gefle - SÅLD Uppläggningsfat "Röd Vinranka" på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - SÅLD Uppläggningsfat "Röd Vinranka" inom kategorin Serveringsfat.

Produktinformation

Uppläggningsfat ur serien "Röd Vinranka" formgiven av Arthur Percy för Gefle Porslinsfabrik. Viss krackelering.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

PotteryJo - Daria Fat Oval 35 cm Ink Black -3%

Det stora och maffiga ovala fatet ur serien Daria från PotteryJo kommer bli perfekt till sommarens alla trevliga luncher och middagar. Det rejält tilltagna serveringsfatet är handgjort och tillverkat i stengods, fatet kommer passa lika bra att presentera läckra snittar till välkomstdrinken som att servera en krispig sallad på. När du inte använder det kommer det att bli ett snyggt fruktfat eller varför inte bara ha det framme som det är – en fin inredningsdetalj. Daria fat finns i flera läckra färger att välja mellan.

Serien Daria från svenska PotteryJo skapades 2017 av Johanna Hampf. Nu kommer en nylansering av serien som kallas Daria Stoneware, eftersom den är tillverkad i stengods. Stengods är lite tyngre men mycket tåligt och klarar av höga temperaturer i ugn, samt snabba temperaturväxlingar. Serien är tillverkad i Portugal av återvunnen lera och bränd i hög temperatur.

Det som påverkar Johanna mest i hennes skapande är människor, naturen och livet. Och naturen med grönsakslandet som inspiration syns med tydlighet på Darias vackra kant som pryds av ett ärtliknande mönster. Med sina dova jordfärger vill Johanna med denna fina serie få oss att uppskatta en lugnare och mer harmonisk livsstil, välbehövligt i vår stressade tillvaro. Så duka med Daria och njut av dess mjuka uttryck och ömma omfamning av maten.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Serveringsfat

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Vintage

Se alla produkter
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Rory Dobner

Se alla produkter
Ramar

Ramar från Georg Jensen

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Kitchenaid

Se alla produkter