Sidan innehåller annonslänkar

Trademan - Fat Sommar 21 cm 3-pack


Jämför produkt Trademan - Fat Sommar 21 cm 3-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Trademan - Fat Sommar 21 cm 3-pack i kategorin Serveringsfat här hos oss.

Produktinformation

Snygga fat i keramik med fint sommarmönster av ängsblommor från Trademan. Perfekt att servera kakor, uppskuren frukt eller annat gott på.

Från kunskapsbanken

Fat

Fat och FAT kan avse: Fat (hushållsredskap) – en mer eller mindre flat skål eller tallrik främst avsedd för servering av föda Fat – en typ av cylindrisk behållare som oftast är gjord av trä eller plåt, se tunna (behållare) Fat (mått) – ett mått för våta varor omkring 157 liter Oljefat – en standardiserad behållare för petroleum som fylls med 200 liter eller en "engelsk barrel" med 159 liter FAT – akronym för engelska File-Allocation -Table, ett filsystem för DOS och Microsoft Windows

Sommar

Sommar är den varmaste av de fyra årstiderna och infaller mellan våren och hösten. Under sommaren är dagarna längre än nätterna, men dagarna blir allt kortare efter sommarsolståndet. När det är sommar på norra halvklotet, är det vinter på södra halvklotet och tvärtom. När det är sommar definieras enligt ett antal olika perspektiv, bland annat kalendariskt, astronomiskt och meteorologiskt.