Vintage

Vintage - Soppterrin "English Scenic" Staffordshire

Kontrollera pris

Köp nu

Soppterrin ur serien "English Scenic" från Staffordshire Adams England.

Bruksslitage

Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Jämför produkt Vintage - Soppterrin "English Scenic" Staffordshire online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vintage - Soppterrin "English Scenic" Staffordshire i kategorin Serveringsfat här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Serveringsfat
Artikelnummer: 140265
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Termosmuggar

Termosmuggar från Koziol

Se alla produkter
Mokabryggare

Mokabryggare från Bialetti

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Mokabryggare

Mokabryggaren är en typ av kaffebryggare som ställs direkt på spisplattan. När vattnet i den undre behållaren börjar koka tvingas det, på grund av övertrycket som bildas, upp genom ett rör och igenom det ovanliggande filtret innehållandes finmalda kaffebönor. Det färdiga kaffet samlas sedan i den översta behållaren. Mokabryggaren använder alltså precis som espressomaskiner tryck vid beredningen av kaffe. Trycket är dock lägre för mokabryggaren; 1,5 - 2 bar jämfört med espressomaskinernas 9 bar. Moka Express skapades 1933 av den italienske formgivaren Alfonso Bialetti och finns numera i de allra flesta italienska, portugisiska och spanska hem, där denna typ av bryggare är den vanligaste för att göra kaffe. Bryggaren kan vara gjord i aluminium eller rostfritt stål med bakelithandtag och tillverkas i olika storlekar, där den minsta gör en eller två 50 ml koppar och den största är en tolvkoppars-variant.. Flera tillverkare framställer idag även elektriska mokabryggare, dvs. där vattnet värms med i den undre behållaren inbyggda elektriska element, ungefär som för en vattenkokare..