Vintage

Vintage - Soppterrin Johnson Bros England

Kontrollera pris

Köp nu

Soppterrin med dekor av blå vinrankor från Johnson Bros England.

Bruksslitage

Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Beställ Vintage - Soppterrin Johnson Bros England på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vintage - Soppterrin Johnson Bros England inom kategorin Serveringsfat.

Läs mer...
Kategori: Serveringsfat
Artikelnummer: 140255
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Born in Sweden

Se alla produkter
Serveringskannor

Serveringskannor från Vintage

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Barn

En människa är ett barn från födelsen till pubertetens inträde. Ett barn av kvinnligt kön kallas flicka, tjej eller tös, och ett barn av manligt kön kallas pojke, påg, kille, grabb, pojk eller gosse.