Vintage

Vintage - Uppläggningsskål Johnson Bros England 21 cm

Kontrollera pris

Köp nu

Uppläggningsskål med dekor av blå vinrankor från Johnson Bros England.

Bruksslitage

Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Beställ Vintage - Uppläggningsskål Johnson Bros England 21 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vintage - Uppläggningsskål Johnson Bros England 21 cm inom kategorin Serveringsfat.

Läs mer...
Kategori: Serveringsfat
Artikelnummer: 140261
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kannor serviser

Kannor serviser från Rörstrand

Se alla produkter
Vakuumförseglare tillbehör

Vakuumförseglare tillbehör från Caso

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.