Vintage

Vintage - Uppläggningsskål Johnson Bros England 25 cm

Kontrollera pris

Köp nu

Uppläggningsskål med dekor av blå vinrankor från Johnson Bros England.

Bruksslitage

Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Beställ Vintage - Uppläggningsskål Johnson Bros England 25 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vintage - Uppläggningsskål Johnson Bros England 25 cm inom kategorin Serveringsfat.

Läs mer...
Kategori: Serveringsfat
Artikelnummer: 140260
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Grillredskap

Grillredskap från Big Green Egg

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Pols Potten

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Fisher

Fisher eller Fishers kan syfta på: Fisher (efternamn) – flera personer Fisher (auktor) – en auktorsförkortning för flera personer Fisher Athletic FC – en tidigare engelsk fotbollsklubb Fisher-Price – amerikansk leksakstillverkare Fisher King – en amerikansk film från 1991, originaltitel The Fisker KIng Fisherhypotesen – den nominella räntan är lika med summan av den förväntade realräntan och den förväntade inflationen Fishers separationsteorem – ett grundläggande och viktigt teorem inom ekonomi Tully-Fisher-relationen – en standardiserad ljuskälla inom astronomin

Price

Price kan syfta på:

Musik

Musikartiklar finns samlade i Musikportalen. Musik är en form av konstnärligt, emotionellt och kulturellt uttryck, framförallt i följder av ljud och toner med hjälp av särskilda instrument eller den mänskliga rösten. Det är också en av de största konst- och underhållningsformerna, ett yrkes- utbildnings- och vetenskapsfält, fritidsintresse och verktyg för kommunikation, med mera.