Cervera X Mumin - Mumin Glöggkanna 2022 med värmare 1 L

Jämför produkt Cervera X Mumin - Mumin Glöggkanna 2022 med värmare 1 L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cervera X Mumin - Mumin Glöggkanna 2022 med värmare 1 L i kategorin Serveringskannor här hos oss.

Produktinformation

Mumin Glöggkanna 2022, med värmeljus - perfekt till glöggmyset under mörka decemberkvällar. Denna fina glöggkaraff med ställning och värmare är exklusivt tillverkad för Cervera i glas med ett rejält handtag på sidan och ett härligt dekorativt julmotiv med Mumintrollen.

Mumintrollen vaknar ur sin långa vintersömn till ett Mumindalen i full fart - vad som kallas Julen ska tydligen komma redan samma kväll! Alla vänner i Mumindalen stressar inför den mystiska Julen Det ska hinnas laga mat, granar ska erhållas och dessutom hinna pyntas, och sist men inte minst, ska julklappar införskaffas och slås in.

Julen verkar inte vara en trevlig sak, om man ser till hur vännerna jäktar inför kommande firande. Kanske kan Muminfamiljen lära sig något av de fattiga och små som bara ser fram emot att få umgås med sina vänner och njuta av Julens vackra dekorationer, mat och magiska skimmer.Mumin älskas av personer i alla åldrar och med denna fina glöggkanna i glas med muminmotiv blir den varma glöggstunden lite extra magisk och god.

Glöggen håller värmen tack vare värmaren undertill, tänd värmeljuset och njut av en härlig kopp glögg samtidigt som ljuset sprider sitt vackra sken. Glaskannan passar att använda till andra varma drycker eller som tillbringare.

Mumin x Cervera Glöggkanna säljs exklusivt på Cervera och rymmer 1 liter. Den levereras i en fin kartong vilken är perfekt att förvara kannan i, men som även gör den till en perfekt gåva till en muminälskare eller någon som du vill göra extra glad!

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Sthål

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Eva Solo

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Serax

Se alla produkter
Köksmaskiner

Köksmaskiner från KitchenAid

Se alla produkter