Gefle - SÅLD Teservis "Grand" Arthur Percy

Beställ Gefle - SÅLD Teservis "Grand" Arthur Percy på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - SÅLD Teservis "Grand" Arthur Percy inom kategorin Serveringskannor.

Produktinformation

Teservis "Grand" i ljusblå glasyr med guldkant formgiven av Arthur Percy för Gefle Upsala-Ekeby. Består av tekanna, 11 st tekoppar med fat, 12 st assietter, sockerskål, och gräddkanna.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Bitz - Mjölkkanna 50 cl Bärnsten/Svart -23%

En något högre mjölkkanna från Bitz för de stora kaffebjudningarna eller varför inte för att servera läskande saft från? Kannan är handgjord och tillverkad i stengods med reaktiv glasyr som skapar naturliga färgskiftningar på ytan vilket ger varje kanna ett unikt uttryck. Kannans enkla design med rena linjer och utan handtag blir pricken över i till fikastundens dukning.

Finns i olika storlekar och färgkombinationer att välja bland och matchas fint tillsammans med fler delar ur Bitz stengodsservis. Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C.

I samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa har stengodsservisen i serien Bitz tagits fram. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Serveringskannor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kastruller

Kastruller från Vargen & Thor

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Eva Solo

Se alla produkter
Pizzastenar

Pizzastenar från Gourmetstål

Se alla produkter