Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Mjölkkanna 600 ml Rostfri

Beställ Gefu - Mjölkkanna 600 ml Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Mjölkkanna 600 ml Rostfri inom kategorin Serveringskannor.

Se gärna också

Bitz - Mjölkkanna 50 cl Gräddvit -25%

En något högre mjölkkanna från Bitz för de stora kaffebjudningarna eller varför inte för att servera läskande saft från? Kannan är handgjord och tillverkad i stengods med reaktiv glasyr som skapar naturliga färgskiftningar på ytan vilket ger varje kanna ett unikt uttryck. Kannans enkla design med rena linjer och utan handtag blir pricken över i till fikastundens dukning.

Finns i olika storlekar och färgkombinationer att välja bland och matchas fint tillsammans med fler delar ur Bitz stengodsservis. Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C.

I samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa har stengodsservisen i serien Bitz tagits fram. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Serveringskannor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Burkar matlagning

Burkar matlagning från Design Letters

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Cult Design

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Vintage

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Zwilling

Se alla produkter