Sidan innehåller annonslänkar
Vintage

Vintage - Tekanna för En

Kontrollera pris

Köp nu

Liten tekanna i brunglaserad stengods från Denby. Märkt Denby Made in England.

Bruksslitage

Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Jämför produkt Vintage - Tekanna för En online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vintage - Tekanna för En i kategorin Serveringskannor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Serveringskannor
Artikelnummer: 137001
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Bitz

Se alla produkter
Trancherknivar

Trancherknivar från Yaxell

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Egmont

Egmont kan syfta på: Egmont (drama) – ett sorgespel av Johann Wolfgang von Goethe om Lamoraal Egmont

Kärnan

Kärnan är ett torn som är den enda kvarstående byggnaden av det medeltida Helsingborgs slott.Dendrokronologisk datering har visat att Kärnan byggdes på 1310-talet, då Erik Menved var kung i Danmark. Tornet är 35 meter högt (den sammanbyggda trappturellen – trapptornet – är 38,5 meter högt) och ligger i sin tur på landborgen. Vid klart väder så kan man tydligt se Turning Torso och Öresundsbron från kikarna på Kärnans topp. Byggnaden var ursprungligen ett befäst bostadstorn med 8 våningar som förbands med varandra genom en spiraltrappa. I de nedtill 4,5 meter tjocka murarna finns i varje våning inbyggda tornkamrar som är försedda med smala skottgluggar. Tornet har varit omgivet av en ringmur.