Sidan innehåller annonslänkar

Gefle - "Anglo" Såsskål och fat

Beställ Gefle - "Anglo" Såsskål och fat på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - "Anglo" Såsskål och fat inom kategorin Serveringsskålar.

Produktinformation

Såsskål och uppläggningsfat ur serien "Anglo" från GEFLE. Åldersrelaterat slitage.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Bitz - Salladsskål 30 cm Gräddvit

Vad passar inte bättre att servera en läcker sallad ur än Bitz rustika skål i stengods? Med sin generösa vidd på 30 cm och sin vackert glaserade insida framhävs alla de fina färger som en sallad kan bestå av. Den matta utsidan står i kontrast mot den blankt glaserade insidan och den reaktiva glasyren som skapar naturliga färgskiftningar ger varje skål ett unikt uttryck.

Skålen tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C. Finns i olika storlekar. Kombinera gärna med andra delar ur Bitz stengodsservis och skapa en dukning som passar just dig.

Stengodsserien från Bitz är utvecklad tillsammans med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Serveringsskålar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Matbestick styck

Matbestick styck från Robert Welch

Se alla produkter
Fat limiterat

Fat limiterat från Rörstrand

Se alla produkter
Skulpturer

Skulpturer från Volta

Se alla produkter
KannorBringare

KannorBringare från PotteryJo

Se alla produkter