Sidan innehåller annonslänkar

Gefle - "Anglo" Soppterrin

Jämför produkt Gefle - "Anglo" Soppterrin online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefle - "Anglo" Soppterrin i kategorin Serveringsskålar här hos oss.

Produktinformation

Soppterrin ur serien "Anglo" från GEFLE. Åldersrelaterat slitage.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Bitz - Salladsskål 24 cm Svart/Grön -25%

Vad passar inte bättre att servera en läcker sallad ur än Bitz rustika skål i stengods? Med sin blankt glaserade insida i härlig färg och sin matta utsida framhävs alla de fina färger som en sallad kan bestå av. Glaserad med reaktiv glasyr som skapar naturliga färgskiftningar får varje skål ett unikt uttryck. Skålen passar också utmärk för servering av andra läckerheter eller använd som djupare mattallrik.

Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C. Finns i olika storlekar. Kombinera gärna med andra delar ur Bitz stengodsservis och skapa en dukning som passar just dig.

Stengodsserien från Bitz är utvecklad tillsammans med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Serveringsskålar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Termosmuggar

Termosmuggar från Klean Kanteen

Se alla produkter
Posters

Posters från Kunskapstavlan®

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från LAVERA

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från PotteryJo

Se alla produkter