Sidan innehåller annonslänkar

Servetter VIP Svart/Guld

Jämför produkt Servetter VIP Svart/Guld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Servetter VIP Svart/Guld i kategorin Servetter här hos oss.

Produktinformation

Bjud in till kalas och anordna VIP-rum i någon lämplig skrubb där bara väldigt imponerande personer får sitta och fika. Spills det kan personen använda en VIP-servett i? .

Servetter från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Table Top Stories - Leia Servett 45x45 cm 2-pack Blå

Servetter från Table Top Stories

Utforska allt inom Servetter från Table Top Stories.
Upp till 25% rabatt
Magnor - Lin Servett 40x40 cm 20-pack Beige

Servetter från Magnor

Se vad Magnor har inom Servetter.
Upp till 34% rabatt
Aida - Raw Linneservetter 4-pack 45x45 cm Ljusgrå

Servetter från Aida

Här har vi samlat Servetter från Aida.
Upp till 25% rabatt
Chamois - Embroidery Servett Lin 50x50 cm Natur

Servetter från Chamois

Visa produkter inom Servetter från Chamois.
Upp till 24% rabatt
IHR - Linneservett 40x40 cm Tegelröd

Servetter från IHR

Utforska allt inom Servetter från IHR.
Cooee - Servetter Dots Olive

Servetter från Cooee

Visa produkter inom Servetter från Cooee.

Se gärna också

Magnor - Jungel Servett 33x33 cm 20-pack Vit -24%

Jungel Servett 33x33 cm 20-pack Vit med inspiration hämtad från fantasins djungel med inslag som fåglar, blommor och träd, designade av Anna Handel och Finn Schjøll. Designerduon sprudlar alltid av idéer och det är som att öppna en skattkista full av föremål och dekorationer. Tillsammans har de skapat mönstret Jungle, ett frodigt och spännande mönster av orörd djungel, exotiska växter och vilda djur. matchar givetvis även Magnors ljuskollektion.

Servetterna är tillverkade i bästa trelagers papperskvalitet, finns i flera olika färgkombinationer som alla matchar Magnors ljuskollektion för att du ska kunna skapa en så effektfull dukning som möjligt. Kommer i ett behändigt 20-pack.

Jungel servetterna designades i nära samarbete mellan illustratören och konstnären Anna Handell och den välkände och populära blomsterdekoratören Finn Schjøll för Magnor. Designerduon har haft stora framgångar med konstservisen FLORYTALE och är nu aktuella med nya äventyrliga servetter med exotiskt djungelmotiv.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2023