Sidan innehåller annonslänkar

Gefle - SÅLD "Grand" Teservis 12 delar

Jämför produkt Gefle - SÅLD "Grand" Teservis 12 delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefle - SÅLD "Grand" Teservis 12 delar i kategorin Serviser set här hos oss.

Produktinformation

Teservis ur serien "Grand" formgiven av Arthur Percy för Gefle. Servisen består av 3 st koppar med fat, 4 st assietter, 1 st tekanna och 1 st sockerskål.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Denby - Impression Startset 12-delar Charcoal Blue -25%

Handtillverkad middagsservis i 12 delar i högkvalitativt lergods från engelska Denbys Impression Cream-serie.

Detta middagsset på 12 delar slår samman 4 middagstallrikar, 4 mindre förrättstallrikar samt 4 skålar från Denbys Impression Cream-kollektion för att skapa en vacker, fullständig middagsservis som du kommer att vilja använda varje dag. De vackert handgjorda tallrikarna har branta kanter och ett vackert spiralmönster och skålarna har en trendigt vinklad design, och varje del i setet är på så sätt både mångfunktionell och elegant och kan användas vardagsvis både tillsammans eller var för sig. Samtliga delar har tillverkats i högkvalitativt lergods av Englands allra skickligaste hantverkare i Derbyshire, med en både tålig och vacker krämfärgad glasyr som ger dem en lång hållbarhet för användning under många år framåt. Kan diskas i diskmaskin.

Setet inkluderar: 4 x middagstallrikar, 4 x mindre tallrikar, 4 x skålar

Med sina rötter i Englands Derbyshire har Denby tillverkat handgjord keramik av allra högsta kvalitet i över 200 år. Den unikt starka leran som används för att skapa alla Denbys produkter upptäcktes av Derbyshires hantverkare i början på 1800-talet, och dessa konstnärer blev snart pionjärer inom keramik när de sedan använde leran för att skapa de allra första Denby-kollektionerna som vi både känner till och älskar idag. Nu, 200 år senare, fortsätter Denby sitt arbete framåt och går från styrka till styrka när de formger nya tidlösa kollektioner som både är typiskt engelska och samtidigt har en modern utstrålning. Handtillverkad brittisk keramik formgiven med kärlek och en passion för hantverket helt enkelt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Serviser set

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Figurer

Figurer från Cooee

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Arabia

Se alla produkter
Oklassificerat matlagning

Oklassificerat matlagning från Thermacell

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Royal Copenhagen

Se alla produkter