Sidan innehåller annonslänkar
Vintage

Vintage - "Stella" Kaffeservis 17 delar

Kontrollera pris

Köp nu

Kaffeservis "Stella" i 17 delar av Sven-Erik Skawonius. Bestående av 6 st kaffekoppar med fat, 3 st assietter, gräddkanna och sockerskål. Proveniens Albin Kristensson. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Beställ Vintage - "Stella" Kaffeservis 17 delar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vintage - "Stella" Kaffeservis 17 delar inom kategorin Serviser set.

Läs mer...
Kategori: Serviser set
Artikelnummer: 135857
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Eva Solo

Se alla produkter
Blenders

Blenders från BLENDJET

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Brandfilt

Brandfilt är en filt man släcker mindre bränder med. Elden kvävs genom att brandfilten läggs över brandhärden och packas till runt om. Brandfiltar är som effektivast mot bränder på vågräta ytor. Filten är oftast av glasfiber och klarar höga temperaturer. Den lämpar sig väl för brandbekämpning i exempelvis kök, laboratorier och vårdinrättningar. Brandfiltar är utmärkta för att släcka brand i kläder. Om filten används till att släcka brand i kläder på en person bör man försöka börja med att lägga på filten vid huvudet så att lågor och värme förs mot fötterna. Detta för att minska risken för brännskador på offrets ansikte och hals. Sedan 2019 finns en uppdaterad Europastandard för brandfiltar, EN 1869:2019. Standarden ställer krav på filtens värmetålighet och att den är tät så att brandgaser inte tränger igenom vid användning.