Sidan innehåller annonslänkar

101101-1-101101-2-Rosa

Kontrollera pris

Läs mer och köp

En fluffigare variant på; de klassiska handbojorna som anvä;nds som tillbehö;r nä;r man ä;r utklä;dd till Polis på; temafesten. Men varfö;r inte, poliserna kan vä;l också; ha dessa rö;da, mjuka handfä;ngslen nä;r de få;ngar bovar. Vare sig det ä;r ute på; gatorna, i sä;ngkammaren eller på; mö;hippan.


Beställ 101101-1-101101-2-Rosa på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 101101-1-101101-2-Rosa inom kategorin Sex lust.

Kategori: Sex lust
Artikelnummer: 101101-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Svensexa

En svensexa, tidigare svenkväll eller svenmiddag, är en fest som av (traditionellt manliga) vänner (framför allt marskalk eller best man) anordnas för en man som står i begrepp att gifta sig, och som skall betecknas som ett sista farväl av ungkarlslivet. Den kvinnliga motsvarigheten är möhippa som i Sverige är en äldre tradition än svensexan. Men när mökvällarna förekom i 1500-talets bondesamhälle uppstod svenkvällar under 1600-talet i städernas borgerliga miljöer, bland exempelvis officerare och handelsmän.Svensexetraditionen på 1800-talet innehöll inga speciella aktiviteter utan fokus låg på alkoholen. Männen klädde sig i frack och gick ut på krogen. Under 1900-talet spreds svensexan till andra grupper i samhället, men utan större förändring – fokus låg fortfarande på spriten.I Finland kallas de uppsluppna festligheterna före bröllopet, avskedet till statusen som ogift, oftast ”polttarit” (på finska) eller ”polttare” (på svenska) från tyskans Polterabend. Mer sällan används begreppen möhippa eller svensexa, som i Sverige.

Lust

Lust är en känsla som präglas av en stark längtan efter, och uppfyllandet av, något som ger stor tillfredsställelse. Lust är förknippad med kroppslig njutning, även inkluderande intellektuell stimulans. I dagligt tal avses ofta sexlust, en stark längtan efter sexuell njutning. Olika personer har olika mycket sexlust. Sexlusten kan också förändras under livet och påverkas av olika yttre och inre faktorer. Vad som påverkar en människas sexlust och hur mycket den påverkas är individuellt. Testosteron är det hormon som rent medicinskt styr den mänskliga sexlusten, oavsett personens kön.Det är vanligt att känna starkare sexlust när man är nyförälskad, extra avslappnad, har det bra och mår bra. En del människor riktar sin sexlust mest mot sig själva, medan andra riktar den tydligt gentemot en enda person och ytterligare andra känner lust till flera personer. Att koppla sin sexlust till en person man är förälskad i är vanligt men det är också vanligt att känna sexlust ihop med människor man inte är förälskad i. Ofta finns det starka normer för hur sexlust får kännas, kopplat till exempelvis religion, kön, ålder, situation, samhällsstatus. Det finns också ofta normer och tabun kring vad som får väcka sexlusten. Vällust är en överdriven strävan efter njutning, främst sexuella njutningar. Enligt katolska kyrkans tradition betraktas ett liv i omättligt sökande efter vällust (lat. luxuria) som en dödssynd, även kallad otukt.Om man hänger sig åt denna dödssynd skulle man i helvetet bli insmord i eld och svavel. Den av de sju dygderna som är motsatsen till vällust är kyskhet.