Sidan innehåller annonslänkar
Viski

Viski - Belmont Shaker fransk Guld

Kontrollera pris

Köp nu

Viski är ett märke som satsar på moderna tillbehör för vin och baren med klassiska funktioner och exceptionell design. Med produkter i hög kvalité erbjuder dom allt du behöver till baren och lite till. En elegant shaker från Viski, gjord i guldpläterad rostfritt stål.


Jämför produkt Viski - Belmont Shaker fransk Guld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Viski - Belmont Shaker fransk Guld i kategorin Shakers här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Shakers
Artikelnummer: 108112
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från Rörstrand

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från Rörstrand

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Dinosaurier

Dinosaurier (Dinosauria), även kallade skräcködlor, är en stor grupp reptiler som tillhör gruppen härskarödlor (Archosauria) och som oftast behandlas som en överordning. Absoluta merparten av grupperna levde endast under Mesozoikum, den era som omfattar de geologiska perioderna Trias, Jura och Krita. De tidigaste dinosaurierna utvecklades för ungefär 230 miljoner år sedan. De flesta utvecklingslinjer av dinosaurier dog ut i och med den omfattande massdöd som inträffade för cirka 65,5 miljoner år sedan (Krita/Tertiär-gränsen). Den enda utvecklingslinje av dinosaurier som överlevde var fåglarna. Taxonomiskt betraktas fåglarna ofta som den egna klassen Aves, men rent vetenskapligt ses de som en orankad klad inom theropoderna, detta eftersom grupper borde betraktas som en utvecklingslinje och att fåglarna måste inräknas i gruppen Dinosauria för att undvika parafyli. Även om fåglarna representerar levande dinosaurier fokuserar den här artikeln främst på de utdöda arterna som befolkade planeten under Mesozoikum.