Viski

Viski - Professional Boston Shaker 80 cl Rostfri

279 kr 210 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

En stilren shaker från Viski tillverkad i silver- eller guldfärgad rostfritt stål. Med denna shaker får du en perfekt mix då den är stabil i handen. Använd shakern tillsammans med ett glas som du har hemma eller komplettera med Professional Boston Shaker 50 cl. Volym 80 cl. Viski är ett märke som satsar på moderna tillbehör för vin och baren med klassiska funktioner och exceptionell design. Med produkter i hög kvalitet erbjuder de allt du behöver till baren och lite till.


Beställ Viski - Professional Boston Shaker 80 cl Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Viski - Professional Boston Shaker 80 cl Rostfri inom kategorin Shakers.

Läs mer...
Kategori: Shakers
Artikelnummer: 108084
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Brickor

Brickor från Gynning Design

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från Pyrex

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kaffebryggare

En kaffebryggare är en hushållsmaskin som bereder kaffe. Typiskt består det av en kanna, en värmeplatta och en vattenbehållare med uppvärmningsanordning. Vattnet hettas upp och får droppa över det malda kaffet som ligger i ett kaffefilter som placerats över kannan. Det färdiga kaffet rinner ner i kannan i väntan på servering. Kaffebryggare är vanliga på kontor, ofta då i form av större automater som kan tillreda många sorters drycker. Ibland används även ordet "kaffemaskin" om kaffebryggare, detta är inte lika vanligt, men lika korrekt, även om "kaffemaskin" ofta används som ett samlingsnamn för alla typer av apparater som framställer kaffedrycker.[källa behövs]