Vitamix

Vitamix - Ascent Smoothieflaska Blandningskål och Knivbas

Kontrollera pris

Köp nu

Vitamix Ascent Mixerskål/bägare Startkit – Mixa direkt i den lilla skålen för att hacka lök eller för att göra mindre portioner så som barnmat, dressingar, såser med mera. Komplettera med bägaren/smoothieflaskan som passar utmärkt för smoothies och lite större portioner dressingar, såser osv. Sätt sedan bara på ett lock för att förvara eller ta med det du har mixat – ta av locket och servera! Undvik därmed extra disk. Startkit innehåller 1 st 225 ml skål med lock, samt 1 st 600 ml bägare/smoothieflaska med lock samt knivbas. Mixbehållare kan inte användas i mikrovågsugn och bör inte användas för att mixa varma vätskor. Endast kompatibla med blenders från Ascent-serien SELF-DETECT ™ – TEKNIK som känner igen storleken på behållaren och justerar inställningarna därefter Tillverkad av slitstarkt material som består av BPA-fri Eastman Tritan ™, alla behållare, lock och blad kan diskas i diskmaskinen Laserskurna knivblad som tillverkas i samma härdade rostfria stål som alla knivblad från Vitamix och ger bättre resultat och längre livslängd.


Beställ Vitamix - Ascent Smoothieflaska Blandningskål och Knivbas på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vitamix - Ascent Smoothieflaska Blandningskål och Knivbas inom kategorin Shakers.

Läs mer...
Kategori: Shakers
Artikelnummer: 124453
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Krokar

Krokar från ByOn

Se alla produkter
Rivjärn

Rivjärn från Rösle

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Block

Block kan avse: Block (jordart) – största kornstorleksfraktionen i en jordart Block (enkel maskin) – konstruktion som kan användas ensamt för att ändra riktning på en dragkraft Block (efternamn) – flera personer Block – en typ av choklad, se blockchoklad En bunt papper häftade efter en kant. Epiteten är många; ett block kan vara anteckningblock, ritblock, målarblock, blädderblock, skissblock, kollegieblock, spiralblock osv. Blockhus – byggnad av timmer och sten, inrättad för försvarsändamål Blockpolitik – form av flerpartisystem som till karaktären liknar ett tvåpartisystem Block (kortspel) – även kallat paks, amerikanskt kortspel uppfunnet av fysikern Phil Laurence. Kodblock – ett antal sammanhängande rader av programkoden Periodiska systemets block – område i periodiska systemet som har fått namn efter atomernas elektronskal

Rivjärn

Ett rivjärn är ett köksredskap som används för att riva livsmedel, exempelvis hårdost, skalade rotfrukter, citronskal, kokosnötter och större kryddor. Rivjärn är ofta gjorda av metall. Klassiska rivjärn brukar ha fyra yttersidor, vara öppen i botten och toppen samt ha ett handtag ovanpå för att man ska kunna hålla rivjärnet på plats vid användning och förflytta det lättare. Varje yttersida består av hål, i en viss storlek, med vassa kanter. Genom att dra det man vill riva nedåt mot hålkanterna bildas strimlor, spån eller skivor beroende på hålens utformning. Den färdigrivna produkten hamnar i centrum av rivjärnet, så man kan använda rivjärnet stående på exempelvis en skärbräda. Rivjärn finns även i andra former och i olika storlekar.