Sifferballong Glitter Roséguld - Siffra 8

Beställ Sifferballong Glitter Roséguld - Siffra 8 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Sifferballong Glitter Roséguld - Siffra 8 inom kategorin Sifferballonger.

Produktinformation

Dessa vackra sifferballonger kan du kombinera för att tydliggöra att det exempelvis är 100-årskalas för farmor, 50 år i branchen-fest eller 1-årskalas för er? .

Se gärna också

Folieballong, siffra 7 rosé 40 cm

Fina 40 cm höga sifferballonger i roséFira födelsedagen eller nyårsafton på bästa sätt med hjälp av dessa snygga roséguld färgade folieballonger som du lätt hänger upp med hjälp av ett ballongsnöre eller sätter upp med en tejpbit på väggen. De lätta ballongerna håller formen och kan sitta uppe länge innan de börjar tappa formen.40 cm är lagom storlek på sifferballongen när ni firar födelsedagen hemma i vardagsrummet eller i en lägenhet och de kräver inte mycket yta på väggen eller hängandes från taket, sätt ett ballongsnöre så ballongerna hänger precis ovanför bordet eller platsen där födelsedagsbarnet sitter.Dessa rosé sifferballonger är enbart till för att fyllas med luft då tyngden från själva materialet är nog för att de inte ska kunna flyga med helium. Upptill och nedtill på sifferballongen finns det smidiga små hål som du kan trä ballongsnöret igenom för upphängning. De nedre hålen kan du fästa snöret igenom om det är lite blåsigt eller om du vill skriva siffrorna uppifrån och ner. Tex årtal på nyårsafton eller 1990 på 90-talsfesten.Ballongerna säljes styckesvis så du behöver bara köpa den eller de siffror som du behöver. Ett litet pappersrör medföljer som du kan blåsa upp folieballongen med. Superenkelt, men orkar du inte blåsa rekommenderar vi annars en ballongpump för att blåsa upp siffran.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2023