Produkter från Ska Lanseras

2 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Ska Lanseras, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Ska Lanseras. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Ska Lanseras går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Sortera

Ska Lanseras

Hitta produkter inom kategorin Ska Lanseras till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Ska Lanseras.

För akronymen SKA, se SKA.Ska (IPA: /skɑː/ eller [skjæ]) är en musikgenre som har sitt ursprung i det sena 1950-talets Jamaica och som hade sina gyllene år på Jamaica cirka 1962-67. Millie Small hade den första internationella hiten med låten "My Boy Lollipop", som nådde en andraplats på den engelska hitlistan i maj 1964. Ska-musiken är föregångare till musikstilarna rocksteady och reggae. Ska kombinerade karibisk mentomusik och calypso med amerikansk jazz och rhythm and blues. Den karaktäriseras av en snabb rytm i 4/4-takt som markeras av en tydlig baktakt. Under tidigt 1960-tal dominerade ska-musiken den jamaicanska musikscenen, och den var även populär bland brittiska mods. Senare blev den populär bland många skinheads. Musikhistorier delar oftast in ska-musikens historia i tre perioder: den jamaicanska originalscenen under 1960-talet (Första vågen), den engelska 2 Tone-återuppväckandet av ska under 1970-talet (Andra vågen) och tredje vågens skarörelse, som började under 1980-talet och steg i popularitet i USA under 1990-talet.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Jurassic World Ouranosaurus Dinosaurie Roar Attack xx cm