Georg Jensen

Georg Jensen - Cafu Vas Liten Rostfri 21,6 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Cafu vas tillverkad av blankpolerat rostfritt stål. Låt denna vas med sin diskreta elegans bli en del av hemmet. Cafu-kollektionen är designad av HolmbäckNordentoft som en hyllning till Georg Jensens alla tidigare kända formgivare.


Beställ Georg Jensen - Cafu Vas Liten Rostfri 21,6 cm på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Georg Jensen - Cafu Vas Liten Rostfri 21,6 cm inom kategorin Skålar dekoration.

Kategori: Skålar dekoration
Artikelnummer: 74749
Visa fler

Från kunskapsbanken

Väska

En väska är en bärbar behållare skapad för att underlätta förflyttning av olika typer av objekt. Ofta är väskor konstruerade för att bäras av en person, men det finns även väskor som sätts fast på fordon eller bärdjur, som sadelväskan.

Skalare

Skalare kan syfta på: Äldre och mindre korrekt variant av skalar; en fisk Ett köksverktyg såsom potatisskalare

Dekoration

Dekoration kan syfta på: Dekoration – utsmyckning av tårtor och bakverk, se garnering Dekoration – utsmyckning av byggnader, inredning, föremål, se Dekor (utsmyckning) Dekorationsmåleri – måleri som utförs för att i huvudsak försköna en yta Ordensdekoration – en det synliga insigniet på tillhörighet till en orden Dekorativ konst – måleri, skulptur eller konsthantverk som har en underordnad roll gentemot omgivande arkitektur och inredning