Georg Jensen

Georg Jensen - Tunes Skål 19,2 cm Blankpolerat Rostfritt Stål

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Minimalistisk skål i rostfritt stål från Georg Jensen, av designern Monica Förster. Blandningen av form och funktion är kärnan i hennes estetik, och hennes Tunes-kollektion för Georg Jensen är ett utmärkt exempel på hennes hyllning till de enkla och rena formerna. Enkel men elegant med många användningsområden, kanske till frukt eller några fina prydnadsföremål. Kombinera gärna med andra produkter från Georg Jensen och gruppera snyggt tillsammans.


Jämför produkt Georg Jensen - Tunes Skål 19,2 cm Blankpolerat Rostfritt Stål online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Georg Jensen - Tunes Skål 19,2 cm Blankpolerat Rostfritt Stål i kategorin Skålar funktion här hos oss.

Kategori: Skålar funktion
Artikelnummer: 121513
Visa fler

Från kunskapsbanken

Skalare

Skalare kan syfta på: Äldre och mindre korrekt variant av skalar; en fisk Ett köksverktyg såsom potatisskalare

Diskställ

Ett diskställ är en torkställning som används för att låta nydiskad disk torka, exempelvis porslin och glas. Ett diskställ kan konstrueras i trä, plast eller (plastöverdragen) ståltråd. En vanlig finländsk standard är diskställ som är placerat inuti ett skåp utan bottenplatta.

Funktion

En funktion är en regel som till varje invärde kopplar utvärden. Ofta beskrivs sambandet mellan invärde och utvärde med en matematisk formel, där invärdet representeras med en eller flera variabler, alternativt med en tabell eller grafiskt med en graf, ett sambandsdiagram eller ett pildiagram. En viktig egenskap hos funktioner är att de är deterministiska (det vill säga konsekventa, så att varje invärde alltid ger samma utvärde). Detta gör att funktionen kan ses som en maskin, som systematiskt levererar utvärden så fort man stoppar in invärden. Invärdet x till funktionen f(x) kallas inom matematisk analys ofta ’’invariabel’’ och inom beräkningsvetenskap för ’’funktionsargument’’ eller ’’argument’’. Det resulterande utvärdet kallas ’’funktionsvärdet’’ eller ’’värdet’’. En funktion som är vanligt förekommande som byggsten i matematiska formler kallas elementär funktion, och har ett specifikt namn såsom sinusfunktion, kvadratrot eller logaritm. En funktionsräknare (en vetenskaplig kalkylator) är en miniräknare som kan beräkna värdet av elementära funktioner. En grafritande miniräknare kan visa grafer för funktionsuttryck.