Global - Global SAI-M05 Allkniv flexibel 17 cm

Jämför produkt Global - Global SAI-M05 Allkniv flexibel 17 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Global - Global SAI-M05 Allkniv flexibel 17 cm i kategorin Skalknivar här hos oss.

Produktinformation

Sai betyder ”iögonfallande” på japanska och är Globals mest exklusiva serie.Sai-M05 från Global är en flexibel allkniv som passar så väl för att filea mindre fiskar som att putsa fläskfilé. Bladet är utrustat med tre lager stål som gör kniven stabil och rosttålig - de två yttersta lagren stål i bladet samt en mjukare stållegering.

Stålet i eggen är tillverkaren Yoshikin och Globals egna legering Cromova 18 – en rostfri stållegering med 18% krom samt hemlig procentandel molybdenum och vanadium.Kniven har ett ergonomiskt tumgrepp för bästa komfort och tack vare att det är av samma stålsort som eggen blir svetsen mellan blad och handtag starkare. Det yttre bladet är individuellt hamrat och ger varje kniv en unik personlighet.

Sai har en spegelpolerad egg med Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Liksom de klassiska Globalknivarna är skaftet i Global Sai fyllt med sjösand för att ge en perfekt balanserad kniv.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Grytor

Grytor från Tareq Taylor

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Sthål

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från House Doctor

Se alla produkter
Juicemaskiner

Juicemaskiner från Smeg

Se alla produkter