Sidan innehåller annonslänkar

Global - Global SAI-S02 Skalkniv 10 cm

Jämför produkt Global - Global SAI-S02 Skalkniv 10 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Global - Global SAI-S02 Skalkniv 10 cm i kategorin Skalknivar här hos oss.

Produktinformation

Sai betyder ”iögonfallande” på japanska och är Globals mest exklusiva serie.Sai-S01 från Global är en exklusiv skalkniv, perfekt för frukt och grönsaker. Bladet är utrustat med tre lager stål som gör kniven stabil och rosttålig - de två yttersta lagren stål i bladet samt en mjukare stållegering.

Stålet i eggen är tillverkaren Yoshikin och Globals egna legering Cromova 18 – en rostfri stållegering med 18% krom samt hemlig procentandel molybdenum och vanadium.Kniven har ett ergonomiskt tumgrepp för bästa komfort och tack vare att det är av samma stålsort som eggen blir svetsen mellan blad och handtag starkare. Det yttre bladet är individuellt hamrat och ger varje kniv en unik personlighet.

Sai har en spegelpolerad egg med Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Liksom de klassiska Globalknivarna är skaftet i Global Sai fyllt med sjösand för att ge en perfekt balanserad kniv. Med sin hållbarhet, komfort och exceptionella skärpa blir Globalkniven snabbt en favorit i köket!

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Sauteuser och traktörpannor

Sauteuser och traktörpannor från Scanpan

Se alla produkter
Kannor

Kannor från PotteryJo

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Naturally Med

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Orrefors

Se alla produkter