Sidan innehåller annonslänkar
Global

Global - GSF-46 Skalkniv 8 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

GSF-46 från Global Classic är en av Globals minsta skalknivar smidda ur ett enda stycke. Kniven passar till allt som du gör ovan skärbrädan som till exempel rensa svamp och skala frukter. Precis som då den första Globalkniven framtogs år 1985, tillverkas kniven av Globals egen stålblandning Cromova 18. Skaftet i kniven är fyllt med sjösand för att ge en perfekt balanserad kniv, och eggen har Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Med sin hållbarhet, komfort och exceptionella skärpa blir Globalkniven snabbt en favorit i köket! Globals Classics knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. GSF står för Global Small Forged och är de mindre smidda knivarna.


Beställ Global - GSF-46 Skalkniv 8 cm på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Global - GSF-46 Skalkniv 8 cm inom kategorin Skalknivar.

Kategori: Skalknivar
Artikelnummer: 34505
Visa fler

Från kunskapsbanken

Global

Global kan syfta på: Global (varumärke) - ett varumärke för köksknivar som tillverkas av det japanska företaget Yoshikin Global uppvärmning – den observerade uppvärmningen av jordens lägre atmosfär och hav sedan 1950-talet Globalt samhälle – en ekonomisk, kulturell och politisk process