Tramontina - Tramontina Churrasco Black Collection Urbeningskniv 18 cm


Beställ Tramontina - Tramontina Churrasco Black Collection Urbeningskniv 18 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tramontina - Tramontina Churrasco Black Collection Urbeningskniv 18 cm inom kategorin Skalknivar.

Produktinformation

Snygg och behändig urbeningskniv från Tramontina.Tramontina Churrasco Black Collection Urbeningskniv är en perfekt kniv för att förbereda och trimma kött. Denna köttkniv hjälper till när du grillat din köttbit till perfektion och vill separera köttet från ben eller trimma bort fett.

Urbeningsknivens blad är tillverkad i läckert mörkt rostfritt stål av högsta kvalitet och det behändiga handtaget är i trä och ger både ett fast grepp och en rustik känsla till kniven.Tramontina Churrasco Black Collection Urbeningskniv är en mycket smidig och användbar kniv som passar bra till många olika köksbestyr förutom att bena ur och trimma kött. Kniven är totalt 30 cm lång inklusive handtag och bladet är 18 cm.Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades 1911.