Alligator

Alligator - Blad till lökskärare 12x12 mm

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Alligator - Blad till lökskärare 12x12 mm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Alligator - Blad till lökskärare 12x12 mm i kategorin SkärareSkivareDelare här hos oss.

Kategori: SkärareSkivareDelare
Artikelnummer: 35166
Visa fler

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Hemmet

Hemmet kan syftya på: Hemmet, Drottningholm – en byggnad på Drottningholms slottsområde, Lovön, Uppland Hemmet för gamla – ett äldreboende beläget mitt i Viloparken i södra Stockholm Hemmet (låt) – en låt av det svenska proggbandet Hoola Bandoola Band från 1971 Hemmet (pjäs) – en pjäs av Kent Andersson i en teatertrilogi med premiär på Göteborgs stadsteater på 1960-talet