GastroMax - Pizzaskärare BIO 28 cm

Beställ GastroMax - Pizzaskärare BIO 28 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Pizzaskärare BIO 28 cm inom kategorin SkärareSkivareDelare.

Produktinformation

GastroMax Pizzaskärare BIO. Skär upp pizzan snabbt och enkelt utan att söla ner händerna.

Denna pizzaslicer är även ett praktiskt verktyg för att skära deg vid bakning.Handtaget och parerskyddet ger dig ett tryggt och behagligt grepp. Klingan i rostfritt stål skär lätt igenom pizzan, även de hårdare kanterna.Stilren design med en smakfull materialkombination av rostfritt stål och biobaserad plast av sockerrör och träfibrer från nordisk gran.Den biobaserade plasten ger upp till 60% mindre koldioxidutsläpp jämfört med motsvarande produkt av traditionell plast.Matcha med andra köksverktyg från samma serie.- Tål maskindisk- Tillverkad i Sverige- Tilldelad German Design Award 2020 .

Se gärna också

Eppicotispai - Baksporre

Italienska Eppicotispai Group grundades år 1996 och känslan av det italienska köket återspeglas tydligt i deras produkter där de lägger stor vikt på kvalitét under hela produktionen. Eppicotispai ingår i en koncern av 4 olika företag där vart och ett specialiserar sig på produktion av stål, aluminium och trä där allt från inköpta komponenter till slutlig produkt görs till 100% i Italien.

En degsporre är ett mycket användbart verktyg till bakning men även när du ska göra hemgjord pasta eller ravioli. Hjulet på degsporren är tillverkat i aluminium och handtaget är gjort av vackert och lätt bokträ.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från SkärareSkivareDelare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Skulpturer

Skulpturer från Dorre

Se alla produkter
KannorBringare

KannorBringare från Rörstrand

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från ANNEMARIE BÖRLIND

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Växbo Lin

Se alla produkter