Sidan innehåller annonslänkar
Westmark

Westmark - Ananasskärare

109 kr 82 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Ett praktiskt verktyg som skalar och skivar i ett enda drag. Ananasverktyget ger dig enkelt färdiga skivor av saftig ananas på ett kick - perfekt när du vill avnjuta den saftiga frukten en varm sommardag.


Jämför produkt Westmark - Ananasskärare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Westmark - Ananasskärare i kategorin SkärareSkivareDelare här hos oss.

Läs mer...
Kategori: SkärareSkivareDelare
Artikelnummer: 125185
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Vintage

Se alla produkter
Allknivar

Allknivar från Victorinox

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Fotbollsfest

Fotbollsfest är en sång skriven av Fredrik Andersson, Ingvar Irhagen, Christoffer Olssoon och Jens Magnusson, och inspelad av Frans Jeppsson-Wall med Elias till stöd för Sverige inför Europamästerskapet i fotboll för herrar 2008 i Schweiz och Österrike, samt utgiven på singel 2008.

Babblarna

Babblarna är ett språkpedagogiskt material skapat av Anneli Tisell (författare) i samverkan med Iréne Johansson (Karlstadmodellens grundare), Ola Schubert (animatör och illustratör), Hannes Hagstrand (illustratör), Johan Rask (kompositör) och Hasse Sjölander (kompositör). Figurerna är inspirerade av professor Iréne Johansson och Karlstadmodellen, en träningsmodell för personer med språk-, tal- eller kommunikationssvårigheter. Johanssons figurer Babba, Bibbi, Bobbo, Diddi, Dadda och Doddo hade tagits fram på 1980-talet för att träna barn i de olika språkljuden, där barn härmar deras ljud/namn och därmed lär sig att använda betoningar och får en melodi i sitt språk. Figurernas namn introducerades av Johansson i hennes bok Primitiv Grammatik - Ordstadium, utgiven av Studentlitteratur 1990. Figurerna uppdaterades 2006 av Anneli Tisell, Ola Schubert och Hannes Hagstrand och de fick nya former och färger (Babba blev brun, Bibbi blev gul, Bobbo blev röd, Dadda blev grön, Diddi blev rosa och Doddo blev blå). Böcker, spel, musik och filmer med Babblarna sprids till en större allmänhet genom Hatten förlag, med start 2007. Konceptet används i den pedagogiska verksamheten i flera förskolor, och Babblarnas Youtube-kanal har över 600 miljoner visningar (december 2019). De vann juryns specialpris i Kristallen 2018.