Westmark

Westmark - Mandolin Schnitzel Sprezi

919 kr 690 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Med Mandolin Schnitzel Sprezi från Westmark kan du enkelt skiva och riva både grönsaker och rotfrukter. Det har aldrig varit enklare att förbereda vegetarisk mat. Mandolinen har skåror undertill så att den ligger säkert över skålar och bunkar när du arbetar. Behållare och fingerskydd medföljer i förpackningen. Schnitzel Sprezi levereras med 5 olika skärblad, för att riva i olika storlekar och skiva släta eller räfflade skivor. De olika bladen förvaras i fack i mandolinen för säker och platsbesparande förvaring.


Jämför produkt Westmark - Mandolin Schnitzel Sprezi online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Westmark - Mandolin Schnitzel Sprezi i kategorin SkärareSkivareDelare här hos oss.

Läs mer...
Kategori: SkärareSkivareDelare
Artikelnummer: 125159
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Drinkglas

Drinkglas från Zieher

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Lodge

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Hemslöjd

Hemslöjd är en hantverksmässig tillverkning av bruks- eller prydnadsföremål för eget behov eller till försäljning. Ordet är känt i svenska språket sedan 1807. Ursprungligen var det ett samlingsnamn för tillverkning av bruksvaror som kläder, hemtextilier, husgeråd, möbler, arbets- och transportredskap, på landsbygden utförd i hemmet för eget behov, till skillnad från avsaluslöjd. Avsaluslöjd var fram till industrialismens genombrott viktigt i många trakter, och redan under medeltiden förekom en omfattande försäljning av slöjdvaror.