Sidan innehåller annonslänkar
Westmark

Westmark - Melonskivare

209 kr 157 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Snabbaste sättet att skiva och servera en melon. Smart redskap i rostfritt stål med ett bekvämt handtag i plast som du skär perfekta skivor melon med. Du kan även skära din melon i kuber. Perfekt till fruktsalladen eller som läskande tilltugg en varm sommardag.


Beställ Westmark - Melonskivare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Westmark - Melonskivare inom kategorin SkärareSkivareDelare.

Läs mer...
Kategori: SkärareSkivareDelare
Artikelnummer: 125186
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Glassmaskiner

Glassmaskiner från Wilfa

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Rörstrand

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Brandman

Brandman, äldre benämning brandsoldat, kallas en person verksam inom brandförsvar och räddningstjänst, huvudsakligen som baspersonal, detta till skillnad från brandingenjörer och brandchefer.