Continenta - Skärbräda Akacia 39x30x6 cm

Beställ Continenta - Skärbräda Akacia 39x30x6 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Continenta - Skärbräda Akacia 39x30x6 cm inom kategorin Skärbrädor.

Produktinformation

En kraftig och stabil skärbräda från Continenta. Skärbrädan är tillverkad av akaciaträ och blir en vacker inredningsdetalj på köksbänken då den inte används. .

Se gärna också

Jamie Oliver - Jamie Oliver Skärbräda Stor 49x28 cm -1%

En stor och användbar skärbräda i trä från Jamie Oliver Tefal.

En underbar skärbräda tillverkad i FSC-certifierat akaciaträ, vilket betyder att träet kommer från en skog som är hållbart hanterad.

Denna Jamie Oliver Tefal Skärbräda Stor 49x28 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor och Jamie Oliver Tefal köksknivar som också finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som denna skärbräda och även skärbrädor i andra storlekar.

Jamie Oliver Skärbräda stor är 49 cm lång och 28 cm bred. Den är 2,5 cm tjock så den tål att användas för att hantera alltifrån stora köttbitar till mycket frukt, potatis, grönsaker eller vad du än vill skära eller hacka upp. Den har även spår längs kanterna som samlar upp safterna av det som du skär, vare sig det är att du hackar frukter eller skär upp kött.

Denna stora skärbräda är som sagt väldigt mångsidig och kan användas dagligen i din matlagning. Dessutom är skärbrädan i vackert och tåligt acaica-trä så fin att du gärna har den framme i köket även när du inte använder den eller använda så kan den fungera som ostbricka, tapasbricka eller serveringsbricka för allehanda rätter.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från GreenPan

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Vintage

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Rosendahl

Se alla produkter
Kokböcker

Kokböcker från Bonnier Fakta

Se alla produkter