Continenta - Skärbräda med låda 48x32x6 cm

Beställ Continenta - Skärbräda med låda 48x32x6 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Continenta - Skärbräda med låda 48x32x6 cm inom kategorin Skärbrädor.

Produktinformation

En kraftig och stabil skärbräda med uppsamlingslåda i rostfritt stål. Perfekt för till exempel rotfrukter.

När du hackat färdigt råvarorna skrapar du ner dem i lådan, häller på lite olja, flingsalt eller andra kryddor - sedan ställer du in formen i ugnen som den är. Inget spill eller onödig disk! Skärbrädan är tillverkad av 100% naturligt trä (gummiträ)

Se gärna också

Jamie Oliver - Jamie Oliver Skärbräda Medium 37x25 cm -1%

En smidig och användbar skärbräda i trä från Jamie Oliver Tefal.

En vacker skärbräda tillverkad i FSC-certifierat akaciaträ, vilket betyder att träet kommer från en skog som är hållbart hanterad.

Denna Jamie Oliver Tefal Skärbräda Medium 37x25 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor och Jamie Oliver Tefal köksknivar som också finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som denna skärbräda och även skärbrädor i andra storlekar.

Jamie Oliver Tefal Skärbräda Medium är 37 cm lång och 25 cm bred. Den är 2,2 cm tjock för enkel hantering och har spår längs kanterna som samlar upp safterna av det som du skär, vare sig det är att du hackar frukter eller skär upp kött.

Skärbrädan är som sagt väldigt mångsidig och kan användas dagligen i din matlagning. Dessutom är skärbrädan i vackert och tåligt acaica-trä så fin att du gärna har den framme i köket även när du inte använder den eller använda så kan den fungera som ostbricka, tapasbricka eller serveringsbricka för förrätter.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Rory Dobner

Se alla produkter
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Peugeot

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från Guardini

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Born in Sweden

Se alla produkter