Sidan innehåller annonslänkar
Dorre

Dorre - Ostbricka Akacia rund + Redskap

262 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Bricka i akaciaträ med rejält handtag. Brickan är perfekt att ställa fram som ostbricka till fredagsmyset, men det går även bra att servera t ex förrätter eller tapas på brickan. Tre ostredskap medföljer, så att du kan skära och servera olika typer av mjuka och hårda ostar.


Jämför produkt Dorre - Ostbricka Akacia rund + Redskap online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dorre - Ostbricka Akacia rund + Redskap i kategorin Skärbrädor här hos oss.

Kategori: Skärbrädor
Artikelnummer: 110821
Visa fler

Från kunskapsbanken

Redskap

Redskap (ett don varmed man reder/utreder/bereder något) är ett samlingsord för olika slags hjälpmedel som används för att utföra växlande arbeten. Ett redskap kan vara handredskap eller t.ex. jordbruksredskap. En snävare definition är ett föremål som möjliggör eller underlättar en praktisk arbetsuppgift. Redskap är även olika föremål eller hjälpmedel i idrott och gymnastik. I ett sociokulturellt perspektiv är redskap en resurs som människor använder för att förstå och handla i sin omvärld. Begrepp och diskurser hjälper oss människor att tänka och kommunicera.